Cliënten getuigen

‘Sjeezes Herlinde, wat was dat! Ik kende jou al als een geweldige therapeut: aangenaam persoon, heel invoelend en meelevend maar toch de therapeutische sessie ‘in de hand houdend’, waardvolle inzichten gevend, werkend met SAM en NEI ook echt wezenlijke veranderingen teweegbrengend… Maar nu ben ik, zoveel jaren verder, terug bij jou terecht gekomen. En jij hebt ondertussen niet stil gezeten, je hebt een waardevolle tool erbij: FKC. Jij kan nu zoveel meer! Ik had verwacht nog wat inzichten te krijgen over waarom ik maar moe blijf. Maar ik kreeg zoveel meer: echt een ‘verklaring’, echt een ‘aanpak’ en vooral hoop. Hoop dat jij mij nu echt kan helpen met nog meer van mijn al-lang-aanslepende-klachten. Ik voel al wat jij in die ene sessie hebt gedaan. Dat beloofd! Ik heb gewoon de hele dag nog met een big smile rondgelopen 😊.’

“Nu zit ik eigenlijk al de hele sessie te denken in mezelf: ik ben echt echt echt bij de juiste persoon terecht gekomen”

“Herlinde, jij bent niet enkel getuige, jij helpt mensen op weg om zelf te ontdekken!”

“Wat ik je via dit mailtje wil laten weten is dat mijn gevoel van na de eerste sessie eindelijk bevestigd wordt. Het heeft even geduurd vooraleer ik wist hoe, maar jou toelaten was hierin de beste keuze. Ik weet dat het overbodig is maar heb toch even nood om tegen jou te zeggen ‘dank je wel’. Niet voor één specifiek tastbaar gebeuren maar je gewoon bedanken om de juiste persoon op de juiste plaats te zijn. Het voelt zo goed aan een persoon te kennen die haar leven met passie beleeft en de dingen die ze doet met passie uitvoert.”

“Herlinde, jij en je begeleidingen zijn nog fel in ‘mijn systeem’ aanwezig, dat is positief. Regelmatig doe ik s.a.m, het is nog steeds verrijkend.
Dank je voor alles wat je mij geleerd hebt
en dat je je zo wakker en onvoorwaardelijk luisterend hebt opgesteld.”

“Herlinde, je sessies werpen vruchten af! Ik heb op het werk toch iets meer uit de brand kunnen slepen dan het initiële voorstel. Toch ook iets waarvoor ik onze therapie dankbaar mag zijn. Voordien zou ik gewoon ja en amen of bedankt hebben gezegd.”

“Gewoon ‘Life Changing’ !”

“Ik denk nog elke dag aan dingen die jij tijdens de sessies gezegd hebt… en ik pas die gewoon toe!”

“Amaaaaai bedankt voor het bezorgen van de avant premiere van het Ga voor groei promotie filmpje …het eindresultaat is echt wel meer dan geslaagd. Knap werk ook van Vera om het plaatje zo mooi in zijn geheel presentabel te maken. Oooh hoop stiekem zo hard met je mee dat dit je praktijk, inzet, gedrevenheid en coachingskwaliteiten ten volle zal laten groeien en er nog veel mensen zullen na kunnen genieten van een win-win scenario.”

“Herlinde, Ik voel voor mezelf dat het tijd is om het verleden meer los te laten. Ik voel dat ik herhaaldelijk schiet in depressief voelen en zie hierin een grote uitdaging om dit om te buigen. Ik wil aftasten en zoeken wat me het meest vooruit kan helpen. Ik weet uit het verleden dat jij me daarmee kan helpen!”

“Dank je wel om met me mee te willen stappen, en yep ik voel het nu nog in 2009 heb je me doen groeien en openbloeien. Ik ben fier op jou en op mezelf.”

“Leuke en hartverwarmende respons van je op mijn mail, zoveel puurheid, spontaniteit en ook kracht en coachingstalent….dan zeg ik WAaaawww wat een luxueus ‘all in one pakketje’ heb jij me te bieden ;-).”

“Jouw open, spontane persoonlijkheid wekte veel vertrouwen in mij op om mijn verhaal te vertellen. En op één of andere manier wist jij altijd tot de kern van de zaak te komen. Op jouw eigen manier weet jij mensen te inspireren en geef jij hun nieuwe inzichten om hun pad weer vol vertrouwen verder te zetten. En als het weer wat moeilijker gaat weet ik waar ik moet zijn om me weer terug op het rechte pad te krijgen ;).”

“Bedankt, Herlinde voor een super goede sessie vandaag! Wow! Veel inzichten en helderheid. Bedankt!”

“Dank je wel, Herlinde, dat je mij tijd gegeven hebt… meer van uw tijd! De 90 % water in mijn lichaam voelt zich super lekker!”

“Bedankt voor het fijne gesprek. Jij hebt je kroon op. Nu weet ik wat ik altijd gezien heb.”