Als het zo niet verder kan…

ecole_en_danger_2_Als het zo niet verder kan … dan kan het dus anders! Laat dat nu de leuze zijn voor ‘Ga Voor Groei’. Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met dit gevoel: ‘zo gaat het echt niet verder!’ En dat klopt! Misschien hoeft het ook zo niet verder! Misschien hoef  jij niet langer gebukt te gaan onder schuldgevoelens. Of onder de druk van een veeleisende baan. Misschien hoef jij niet langer genoegen te nemen met restjes vrije tijd die, geef toe, tot regelrechte uithongering leiden.

Misschien is het wel tijd voor een grote (of kleine) ommeslag! Misschien is het tijd dat jij jezelf eens de ruimte gunt, jezelf eens onder de loep neemt, misschien wel enkele confrontaties met jezelf aangaat. Tijd dus voor een nieuw groeiproces! Een groeiproces waarin jij zicht krijgt op je spontane mechanismen. Een proces waarin je die misschien wel eens in vraag durft te stellen: Is het wel zo gewoon dat ik zeven keer per week naar de hobbies van de kinderen rijd?  Of is het wel zo gewoon dat ik de taken va twee jobs voor mijn rekening neem? Is het ok dat ik 14 uur per dag werk, enkel omdat mijn ouders dat ook deden?

In zo’n groeiproces is het van het grootste belang dat je leert je eigen referentiekader op te bouwen. Vergelijk je je leven, je job, je kwaliteiten, je draagkracht met dat van een ander? Of leer je jezelf te waarderen volgens je eigen kwaliteiten en draagkracht? Veel boeiende en bijzonder belangrijke vragen die je jezelf dient te stellen als jij in je leven wilt gaan voor meer, indien jij wilt Gaan Voor Groei! Wil jij kennis maken met het individuele Ga Voor Groei Traject, of kies je liever voor een groepstraject? Welkom op de Gratis Ochtend info’s. Eerst volgende op woensdag 23 juli 2014! Meer info zie facebook Herlinde Aerts